Vi flyttar till Kyrkogatan 15

Socialdemokraterna i Enköping lämnar lokalerna på Östra Järnvägsgatan och flyttar in i nyrenoverade lokaler på Kyrkogatan 15.

Officiell invigning kommer att ske i direkt anslutning till 1 maj-firandet i Skolparken då alla bjuds in på mingel med tillbehör.

Lokalen är planerad att vara bemannad dagligen och kommer att användas för såväl medlemsmöten som en plats att träffas för att prata politik i vardagen.

Vi ska finnas där människor finns, säger ordförande för Socialdemokraterna i Enköping Matz Keijser. Det ska vara lätt att slinka in för en kopp kaffe, träffa våra lokala politiker och få ventilera sina tankar och idéer.

Det centrala läget ökar förutsättningarna att möta kommunmedlemmarna både genom planerade verksamheter och spontana möten.

Det blir som en Året-runt-öppen valstuga, säger Jesper Englundh, partiets kommunalråd. Politiska partier får ofta kritik att man bara syns vart fjärde år. Med den här lokalen som utgångspunkt når vi också snabbt och enkelt ut till människor som rör sig i centrum – hela året!

facebook Twitter Email
Hoppa till verktygsfältet